HEM > BREDBAND & TV

Bredband & TV

Din lägenhet är ansluten till ett fibernät via ett gruppavtal med ComHem. Gruppavtalet omfattar TV, bredband och telefoni. Kostnaden för gruppavtalet ingår för närvarande i månadsavgiften för lägenheten

En mediabox är installerad i elskåpet i din lägenhet. När det gäller Tv och bredband kan du, med hjälp av det lägenhetsinterna nätet, koppla uttagen i mediaboxen direkt till det uttag i lägenheten där du vill ha de olika tjänsterna. När det gäller telefoni måste du gå via en särskild telefoniadapter som följde med vid inflyttning till lägenheten. Naturligtvis kan du även koppla in en trådlös router direkt på bredbandsuttaget på din mediabox.
 
En mer detaljerad beskrivning och instruktion för hur man kopplar finns i pdf-dokumentet ”Inkoppling av TV, datorer och telefoni” som du återfinner under Information.
 
I gruppavtalet med ComHem ingår följande:
  1. IP-TV med ComHems basutbud. Vill du ha fler kanaler eller ansluta mer än en TV? Ring ComHem.  
  2. Bredband med hastighet 100/10. Har du inte någon trådlös router har du möjlighet att få en sådan från ComHem utan kostnad. Vill du ha högre hastighet? Ring ComHem..
  3. IP-telefoni, här ingår månadsavgiften under det att samtalsavgifter betalas av var och en.

Com hems kundservice

Telefonnummer 90222 går till ComHems kundservice, när du ringer dit identifierar dom dig med hjälp av namn, adress och lägenhetsnummer.