HEM > BREDBAND & TV

Bredband & TV

Din lägenhet är ansluten till ett fibernät via ett gruppavtal med Tele 2 (f d ComHem). Gruppavtalet omfattar TV, bredband och telefoni. Kostnaden för gruppavtalet ingår för närvarande i månadsavgiften för lägenheten

En mediabox är installerad i elskåpet i din lägenhet. När det gäller Tv och bredband kan du, med hjälp av det lägenhetsinterna nätet, koppla uttagen i mediaboxen direkt till det uttag i lägenheten där du vill ha de olika tjänsterna. När det gäller telefoni måste du gå via en särskild telefoniadapter som följde med vid inflyttning till lägenheten. Naturligtvis kan du även koppla in en trådlös router direkt på bredbandsuttaget på din mediabox.
 
En mer detaljerad beskrivning och instruktion för hur man kopplar finns i pdf-dokumentet ”Inkoppling av TV, datorer och telefoni” som du återfinner under Information.
 
I gruppavtalet med Tele 2 (f d ComHem) ingår följande:
  1. IP-TV med Tele 2 basutbud. Vill du ha fler kanaler eller ansluta mer än en TV? Ring Tele 2.  
  2. Bredband med hastighet 100/10. Har du inte någon trådlös router har du möjlighet att få en sådan från ComHem utan kostnad. Vill du ha högre hastighet? Ring Tele 2.
  3. IP-telefoni, här ingår månadsavgiften under det att samtalsavgifter betalas av var och en.

Tele 2 kundservice

Telefonnummer 90222 går till Tele 2 kundservice, när du ringer dit identifierar dom dig med hjälp av namn, adress och lägenhetsnummer.