NYA ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER. TA BORT FÖREMÅL I TRAPPUPPGÅNGAR OCH ALLMÄNNA
UTRYMMEN FÖRE 10 OKTOBER

Vi har uppdaterat våra Ordnings- och trivselregler, läs mer om det under Föreningen på vår hemsida. I anslutning till det, och mot bakgrund av Brandmyndigheternas krav, har vi också beslutat att inga lösa föremål ska finnas i trappuppgångar eller allmänna utrymmen. Vi uppmanar således alla medlemmar att ta bort alla lösa föremål (skor, mattor, leksaker, barnvagnar mm) framför egen dörringång och eventuella saker som finns på annan plats. Ta bort föremålen före den 10 oktober 2017! De föremål som eventuellt är kvar efter det datumet kommer vi att ta bort och placera i vårt förrådsutrymme på Husarviksgatan 8. Vi gör det här för allas trivsel och av brandsäkerhetsskäl. Vi ser fram mot din medverkan.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter